Jaha då va det söndag igen!!

God morgon alla goa vänner hoppas alla haft en underbar helg för det har vi.
I fredags så va jag tvungen att hoppa in och jobba  ett par timmar och fick göra det i går morse med å det gick bra.
I veckan har det varit sportlov för barnen men jag fick jobba lite så barnen fick vara på dagis och fritids som dom tycker om, annars har barnen fått åka skridskor annars har sonen velat leka med sina vänner å det går bra för mig han fick bestämma det själv.
Men i går så jobbade jag lite förmiddagen sen hem en stund sen drog jag och nicke i väg å hämta mamma/mormor som ville följa med oss på bio å det va som en liten present med från oss förväg..
Vi kollade på Bedtimes stories den va bra och rolig men innan vi gick på den så gick vi till lite affärer å kollade litegrann så mamma köpte en skiva och nicke nå kort och så köpte vi en liten present till nickes kusin Emilia som fyller 2 år i dag tiden går så himla fort tyvärr..
Annars blir det lungt för oss ska väl försöka få lite ork till att städa lite och tvätta lite i dag..
Skriver nog lite senare eller en annan dag..

 
Älskar mina underbara barn dom är mitt allt..Love
Bye Bye

Onsdag kväll!

Jaha ja då va det onsdag i dag veckan har gått fort..
I dag hade vi lite sovmorgon innan det va dax att åka och lämna barnen sen till jobbet en stund.
Annars har jag haft ganska mycket jobb denna månad härligt.
I helgen så va nicklas hos sin pappa sen va jag och hämta honom på söndag kväll då mådde han inte så bra hade jätte ont i huvudet men han fick en tablett när vi kom hem så..
Denna vecka har barnen sportlov ..I dag på dagis så har dom grillat korv  det gilla jossan och nicke har badat med fritids och åkt skridskor.
Så i helgen så ska jag och nicklas åka til uppsala på bio det ska bli kul och mysigt..

Ha det gött alla mina goa vänner 

Bye Bye

Jaha då va det söndag igen!!

Jaha nu va det ett tags sen man va här och skrev litegrann.
Men det har väl inte hänt så mycket sen sist barnen har haft halsfluss men är friska nu och har gått en vecka på dagis och fritids.
Nu går det en vecka till i skolan sen har dom sportlov och vi ska hitta på lite saker och nicke ska leka med en kompis med,sen får vi se hur det blir om nicke ska vara hos sin pappa några dar med men ingen är bestämt ännu hur det ska bli..
skulle ha åkt å hälsa på mamma/mormor med i helgen men jossan har varit lite hängig så vi blev hemma i stället.I fredags när jag och nicke skulle åka hem träffa vi nickes farmor och hennes karl dom skulle åka bort men vi skulle träffas nån dag så nicke fick sina paket ,så vi får se när det blir. Så ska vi hämta henne så hon skulle följa med oss hem det ska bli kul..
Så nu blir det lungt å lägga sig i skaplig tid så man orkar upp och jobba i morgon..

HA det gött alla goa vänner
Bye
Bye

RSS 2.0