God morgon!!

Jaha såg att det va ett tag sen man va här och skrev har inte haft nån lust..'
Annars har man jobbat och förra helgen så va nicke sjuk åkte till akuten med honom i fredags å kolla upp hans hals och hans tunga.
Och dom tog halsprov och stick i fingret och sen kom läkaren in och han visste inte riktigt om det va halsfluss eller schalakansfeber men han fick penicillin i allafall och det börja hjälpa på en gång, men han hade en vit belägning på tungan och hade illa luktande andedräkt och hög feber.
Men vi va ner till vc och kolla upp det en gång till för att vara extra säker så dom kolla halsen en gång till å så och dom sa att det va schalansfeber tanke på hans tunga hade smultrontunga med prickar så nu har han haft det med..
Så han missa sin konsert men det gör inget kommer fler gånger..
Sen jobbade jag på söndagen så han va hemma med steffe..
I veckan har jag okså jobbat så  dom dagarna jag jobbat kväll har älsklingen hämtat barnen..I går va mamma/mormor här och hälsa på det va trevligt vi hade planerat att vara ute med barnen men jossan blev sjuk så nu va det hennes tur att vara sjuk hoppas bara så att hon inte får schalakansfeber men det visar sig..  Jaha sen är det fredag i dag då åker min lilla prins till sin pappa i helgen..

Skriver kanske lite senare i kväll ha det gott alla vänner..
 


Halloj alla goa vänner!

Jaha ja då va det en ny vecka och det va ett tag sen jag skrev med såg jag men har inte haft nån ork å lust att skriva nått.Har väl inte hänt så mycket på sistonde har jobbat å så har min dotter varit sjuk ganska mycket nu men hoppas på att det har vänt nu så hon får hålla sig frisk, sonen min har hållt sig frisk sen han åkte på halsflussen  i allafall.Förra veckan så åkte jag med min vän amalia på me&i party det va kul å träffa lite folk och sina vänner..
I helgen har det varit lungt har varit sjuk så har inte orkat så mycket.
Sen har nicklas sovit hos sin kompis i helgen det är så skönt att dom går så bra i hop.I dag blir det en lugn dag förutom städ och tvätt i vanlig ordning annars ska jag jobba på tor och lör det ska bli skönt..Nicklas ska åka till sin pappa i helgen veckorna går så fort men det gör helgerna med..
Återkommer nog senare i dag..

Ha det gott alla vänner..
Bye Bye
Älskar min underbara barn dom är mitt allt..

RSS 2.0