29/1-2009!!!

Jaha då va det torsdag då veckan har gått fort har inte gjort så mycket i veckan har leget med feber sen söndag kväll men nu är man frisk igen..
I måndags så ringde jag dagis  och tala om att josefine skulle vara hemma från dagis för hon va sjuk  hade feber. Sen börja hon klaga på att ha ont i  munnen så vi va ner til vårdcentralen i tisdags och tog halsprov och det visa att hon hade halsfluss så hon fick penicillin.
Och i går morse när jag gick upp för att väcka nicklas så sa jag att han kunde klä på sig och komma ner men sen kände jag på  honom och tog febern och det visa sig att han hade feber, så han fick vara hemma sen börja han klaga på sin hals så ringde vårdcentralen och dom ville att vi skulle vänta tills på fredag, och ta ett halsprov för att det ska visa något men eftersom han hade så ont att han grina så fick han tid som i dag.
Och det provet visade att han okså har halsfluss så nu äter han okså pencillin.För i natt kom han ner å väckte mig för han hade så ont i halsen så han grina så han fick en alvedon å lite vatten och la mig brevid honom tills han somna igen.. Kan inte mina gullungar slippa den där skiten det gör ju så himla ont..

Bye Bye

Redan söndag!!

Jaha ja nu har det gått en hel vecka igen nu va det några dar sen jag skrev har inte haft nått att skriva varit helt tom på ord..Det har inte hänt så himla mycket denna vecka mer än att jossan gått på dagis och nicke har varit i skolan  sen träna jag i måndags och i tisdags va jag ner till vc..
Sen har jag jobbat torsdag kväll sen har jag jobbat två nätter med..
Nicke va med sin kompis och han föräldrar på bio i går och det tyckte han va jätte kul.
Jossan har varit sjuk sen i torsdags kväll med feber och vill inte äta men men huvudsaken  är att hon får i sig vätska..I morse när jag kom hem från jobbet kände jag jätte frusen men då visade det sig att jag har feber och ont i kroppen så i morgon blir man hemma med jossan så hon är riktigt frisk innan dagis igen..Men som det är nu är hon ganska pigg men vi får se i morgon..
Återkommer kanske senare.. HA de bra  


Måndag kväll!

Jaha i dag har man fixat lite på josefines rum men är mycket kvar ändå men det kommer bli kanon bra när det är klart..
I helgen så va sonen i örbyhus hos sin pappa och hans sambo.. Och vi va upp och kolla på knut på bruket och det va rätt som vann skit bra bygge=).. jag å jossan hon tyckte det va jätte kul och fint träffa ganska många vänner där uppe alltid lika kul.=)
Sen träffa jag nickes farmor med det va kul å se henne å prata litegrann nicke skulle få komma upp nån dag det är alltid en lycka för honom..I dag har man varit till jobbet å prata av sig litegrann och det behövdes får se om det blir nån ändring det va inte bara jag som klaga..Sen har jag varit på spinning i dag å det lika härligt jobbigt varje gång..
Kommer inte på något mer å skriva
Nu ska jag dricka lie kaffe.. Bye ByeMina älsklingar dom är mitt allt..Love

En härlig dag!

I dag är det lördag har inte gjort så mycket i dag..
Det va sakt att nicklas skulle åka fyrhjuling i dag men hans kompis ringde och fråga om han ville leka i dag och då ville han göra det i stället i dag och åka fyrhjuling i morgon i  så det sa helt okej för oss..
Så jossan har fått kört på  nickes fyrhjuling i dag och hon va jätte duktig på och köra..
I dag kom pappa och hälsade på en stund sen åkte han hem..
I går jobbade jag på det nya stället och det gick ganska bra tycker jag men det är mycket att  komma i håg men man kommer in i själva arbetet sen när man varit där ett tag så.Så jag ska jobba där i morgon med så man får lägga sig i skaplig tid ikväll om man ska orka upp i morgon bitti ska åka kl 6 i morgon bitti så..
annars i kväll blir det lungt och äta nått gott och kolla på tv.Nu har våran dotter varit blöjfri i 7dar på natten jätte bra och duktig är hon med..
Återkommer lite senare eller en annan dag..
Ha detgott alla goa vänner  Bye Bye


Vinter 09!

Mina älsklingar på pappa/Stefans fyrhjulong..Storebror Nicklas och lillasyster Josefine på Pappa/ stefans fyrhjuling.

Söndag kväll!

I dag har man inte gjort så mycket har jobbat 7-18  idag men fick sluta lite tidigare så jag åkte och handla litegrann..Sen har man  plockat med disken i och ur diskmaskinen.
I natt som va fick jossan prova att sova utan blöja och det gick super bra torr hela natten det är alltid en början.
I veckan  så har nicke fått köra fyrhjuling det tyckte han va super skoj, han fick till och med prova köra steffes stora så nu längtar han tills nästa gång.
Blir nog åka både mån,tis om det inte blir för kallt för sen på ons börjar steffe jobba och nicke börjar skolan på tors.
Sen kan jag bli så himla irretterad på folk som tror att man ljuger om sitt barns hälsa men dom får tro va dom vill bryr mig inte huvudsaken jag vet själv hur det är med mina båda barn..Orkar inte hålla på och tjafsa om allt..

Nu blir det lungt och kolla på tv och mysa med mina älsklingar..


Bye Bye

Halloj alla goa vänner!

Detta är min nya blogg skriver lite senare eller i morgon..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0